Cansu Dere ima novog dečka

Romantičan vikend u Pragu

Cansu Dere ima novog dečka

Turska glumica Cansu Dere provela je romantični vikend u Pragu s kolegom Sarpom Akajem.

Turski mediji pišu da su odnedavno u ljubavnoj vezi, a za njihov boravak u Češkoj nisu znali ni prijatelji. Zbližili su se na snimanju hit serije "Ezel", a glumac je, priča se, tješio lijepu Cansu nakon što ju je prije četiri godine vjerenik komičar Džem Jilmaz prevario s najboljom prijateljicom.

Najplaćenija turska glumica, koju naša publika zna iz serija "Ezel", "Sila" i "Sulejman Veličanstveni" zabavljala se sa Kenanom Imirzaliogluom (Ezel), a nedavno su turski mediji objavili da je u vezi sa vremešnim predsjednikom fudbalskog kluba Bešiktaš Fikretom Ormanom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.