Vlada Stanojević: Da mogu da vratim vrijeme, nikada u životu to ne bih uradio
Ana Marija: Neću krivično goniti Vladu

Voditelj i fitnes instruktorka o fizičkom napadu

Vlada Stanojević: Da mogu da vratim vrijeme, nikada u životu to ne bih uradio

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović gostovali su jutros na TV Pink kako bi rekli istinu o svemu što se dogodilo u njihovom braku, a kulminiralo fizičkim napadom voditelja na fitnes instruktorku. Ona je rekla da ga neće krivično goniti, da je bila ljuta i bijesna kada je fotografiju stavila na Fejsbuk, kao i da je ona fizički, a on mentalno povrijeđen.

Na početku gostovanja u Jutarnjem programu TV Pink, Vlada je želio da opiše njihovu vezu.

- Bili smo zajedno 11 mjeseci i imali predivnu vezu. To je bila žena sa kojom sam želio da provedem ostatak života - rekao je na početku voditelj, prenose "Novosti"

Ana Marija je potvrdila da je išla u policiju, da je dala izjavu, da nije podnijela krivičnu prijavu, ali da će vidjeti da li će da podnese privatnu tužbu.

Stanojević je opisao šta se dogodilo te noći.

- Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta riječi koje nismo nikada rekli.Imali smo u poslednje vrijeme trzavice. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u namjeri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario. Kajem se zbog svega što se dogodilo, nikada ne bih podigao ruku na žensko. Da mogu da vratim vrijeme, nikada u životu to ne bih uradio -ispričao je Vlada.

Fitnes instruktorka je rekla da nije očekivala ovakav kraj veze.

-On je više povrijeđen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru vidjela sam modricu na oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, bijesna, okačila sam sliku na Fejsbuku. Iz ove perspektive sada to ne bih uradila -ispričala je Ana Marija. 

- Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadržati sve za sebe dok nje sjednem da razmislim.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.