Ćerka Vitni Hjuston i dalje u komi
Vitni Hjuston i Bobi Kristina Braun

Ljekari kažu da ne mogu ništa da urade

Ćerka Vitni Hjuston i dalje u komi

Bobi Kristina Braun, ćerka pokojne američke pjevačice Vitni Hjuston i pjevača Bobija Brauna, nalazi se i dalje u komi od kada je prošle subote pronađena u nesvjesnom stanju u kadi, prenose američki lokalni mediji i dodaju da ljekari nisu optimisti po pitanju njegog oporavka.

Pjevač Bobi Braun prebacio je u srijedu svoju 21-godišnju ćerku u drugu bolnicu u Atlanti na detaljna neurološka ispitivanja, ali su ljekari poslije pregleda rekli da s medicinske tačke ne mogu ništa više da učine.
Časopis Tajm je naveo da se cijela porodica Braun došla u bolnicu.
Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj davljenja, a navedeno je da su joj doprinijeli srčano oboljenje i kokain.
Pjevačica je izdala 15 studijskih albuma a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal s najviše nagrade, među kojima dvije nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord mjuzika (Bilboard Music Award).
Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom svijeta i igrala u filmovima "Teljohranitelj" s Kevinom Kostnerom i ostvarenju "Sveštenikova supruga", prenosi Alo.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.