Ovako je Kluni obradovao Amal za njen rođendan
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Skroman

Ovako je Kluni obradovao Amal za njen rođendan

Jedan od najpoznatijih parova u šoubiznisu je možda skromniji nego što mislite.

Lijepa advokatica Amal Kluni je proslavila svoj trideset i sedmi rođendan kraj supruga Džordža koji je sigurno morao dobro da se potrudi kako bi je iznenadio, piše superzena.

Možda ste mislili da je to bila velika i luksuzna proslava, ali slavni par je advokaticin rođendan proslavio na svečanoj večeri s njihovim najboljim prijateljima, slavnom manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Rendijem Gerberom. 

Rendi je za “Pipl” otkrio da su bili zajedno za Amalin rođendan. 

"Svi smo bili zajedno na večeri kod Džordža. On uvijek uradi nešto posebno za Amal”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.