Jelena Bačić - Alimpić odlazi u penziju!
Jelena Bačić - Alimpić

Povlači se sa malih ekrana

Jelena Bačić - Alimpić odlazi u penziju!

Jelena Bačić-Alimpić nedavno se sporazumno razišla sa „Happy“ televizijom gdje je u proteklom periodu emitovan njen šou.

"Odlučila sam da se povučem sa televizije, odnostno iz voditeljskog posla, jer je zasićenje postalo preveliko. Nije mi bilo teško da prelomim i donesem takvu odluku. Na daleko većoj muci bila kada sam prije nekoliko godina napustila Pink. To mi je bilo teško jer sam na toj televiziji mnogo postigla i tamo sam radila s mnogim meni dragim ljudima", rekla je Jelena za „Puls“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.