Vlada je natjerao Ana Mariju da gostuje u emisiji
Ana Marija Žujović

Primorana

Vlada je natjerao Ana Mariju da gostuje u emisiji

Fitnes šampionka je bila primorana da se u studiju „Pink“ televizije suoči sa svojim suprugom Vladom Stanojevićem, koji ju je pretukao, saznaje „Blic“.

Ana Marija Žujović pored fizičkog nasilja koje je doživejla od Vladimira Stanojevića trpi i psihičko. Ona je prisiljena da se pojavi u Jutarnjem programu na televiziji “Pink“ kod Srđana Predojevića zajedno sa Vladimirom.

Njen muž ju je psihički maltretirao i ubjeđivao da mora da prihvati gostovanje da bi se u javnosti promijenila slika o njihovom odnosu. Dobro obaviješteni izvor kaže da je nasilnik voditelj čak sam napisao scenario po kome će se odvijati razgovor pred kamerama.

- Morala je da ode u Jutarnji pod prisilom. Nije imala izbora - kratko je rekla Anina bliska prijateljica, dobro upućena u cijelu stvar.

To je dovelo do toga da Ana Marija više puta demantuje samu sebe.Između ostalog, rekla je da je Vladu vidjela prvi put nakon batina u šminkernici ove televizije, pred početak emisije.

(Prva.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.