Manekenka optužena za ubistvo dvomjesečnog sina
Britani Mari Vest

Preminuo od gladi

Manekenka optužena za ubistvo dvomjesečnog sina

Britani Mari Vest (21) iz Tenesija, manekenka koja je bila u 24. sedmici trudnoće sa svojim trećim djetetom, optužena je za ubistvo nakon što je njen dvomjesečni sin preminuo od gladi i dehidracije.

Dječak je imao 59 dana i u trenutku smrti je težio svega oko 2,5 kilograma, prenose Nezavisne Novine.

"Ona nije imala pojma šta se dešava. Samo se probudila i zatekla bebu u stanju u kojem je bila, nakon čega nas je pozvala", kazali su policajci.

Vest je optužena za zlostavljanje i zanemarivanje djece, kao i ubistvo.

I ranije su joj dolazili socijalni radnici budući da je zanemarivala svoju dvogodišnju kćerkicu, koja se sada nalazi pod nazdorom staratelja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.