Na tijelu ćerke Vitni Hjuston otkrivene povrede
Bobi Kristina Braun

Osumnjičen dečko

Na tijelu ćerke Vitni Hjuston otkrivene povrede

Američka policija otvorila je istragu protiv momka Bobi Kristine Braun, ćerke Vitni Hjuston, jer su na njenom tijelu pronađene sumnjive povrede.

Bobi Kristina je još u komi nakon što je Nik Gordon, kako je rekao, pronašao u kadi punoj vode u njenoj kući u Atlanti i nije davala znake života. Ovaj incident odjeknuo je poput bombe nakon što je i sama pjevačica Vitni Hjuston okončala život na isti način prije tri godine, piše portal klix.ba.

Prema nepotvrđenim informacijama, 21-godišnja Bobi Kristina koja je u medicinski indukovanoj komi ima i neobjašnjive povrede koje su povezane s incidentom od 31. januara.

Portal TMZ objavio je kako policija istražuje moguću svađu koja se dogodila sat vremena prije nego je nesrećna djevojka pronađena. Uprkos tome što su se predstavljali kao bračni par u javnosti, nisu pronađeni službeni dokumenti koji dokazuju da su njih dvoje ikada stupili u brak.

Vitni Hjuston je odgojila Gordona koji je živio u njenoj kući i odrastao sa Bobi Kristinom iako ga pjevačica nije nikada formalno usvojila. Svoju vezu s Bobi Kristinom otkrio je nakon smrti njene majke.

Vitni je preminula u februaru 2012. godine kada je pronađena u kadi punoj vode u hotelu Beverli Hilton u Los Anđelesu na noć dodjele Gremi nagrada. Zaključeno je da je umrla od utapanja, a tome je doprinijelo korišćenje droge i problemi sa srcem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.