Sjećate li se Kerolin iz Čuvara plaže? Evo kako danas izgleda! (FOTO)
Jasmin Blit

Totalna promjena

Sjećate li se Kerolin iz Čuvara plaže? Evo kako danas izgleda! (FOTO)

Kada je 1991. godine, rame uz rame sa Pamelom Anderson, zablistala u seriji Čuvari plaže, Jasmin Blit postala je miljenica muškaraca i jedna od najprivlačnijih žena svijeta, piše Stil portal.

U prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu spasioca, Jasmin je ponosno šetala svoju vitku figuru, očarala jači pol širom svijeta plavim očima i gustom crnom kosom, ali čini se da od sve te ljepote i seksepila nije ostalo ni traga.

Jasmin (47) su zapazili paparaci tokom šetnje gradom u trenerci, bez šminke i sa viškom kilograma, a odmah nakon objavljivanja fotografija krenule su lavine komentara čuđenja šta se dogodilo nekadašnjem seks simbolu, koja je nekada izazivala zavist žena, a čežnju muškaraca širom planete.

jasmin

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.