“Nikada nisam koristila seksualnost da zabavim publiku”
Gven Stefani

Gven Stefani

“Nikada nisam koristila seksualnost da zabavim publiku”

Američka pjevačica Gven Stefani otkrila je jednu svoju vrlinu koju nikada nije koristila u svrhu samopromocije.

Četrdesetpetogodišnja pjevačica kaže da nijednom za vrijeme svoje 30 godina duge karijere nije koristila seksualnost kako bi privukla pažnju. 

“Važno je da evoluirate izvan sopstvene seksualnosti kako biste zabavili publiku. To nikada nije bila karta na koju sam igrala. Koristiti seksualnost u svrhu zabave mi nikada ne bi prijalo”, rekla je u intervjuu za "Fashion" magazin. 

Ipak, Gven priznaje da razumije snagu i moć seksualnosti. 

“Svi mi imamo tu seksualnu stranu koja je veoma moćna. To je dar. Kada je otkrijete osjećaj je čudesan. Ali morate naučiti da je to prolazno. Nikada neću snimati toples fotografije. To nije moj stil. Ne osuđujem ljude koji to rade, ali ja nisam nosila štikle dok nisam napuniila 30 godina”, zaključila je Gven.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.