Ćerka Vitni Hjuston otvorila oči?! (VIDEO)
Vitni Hjuston i Bobi Kristina Braun

Čudo

Ćerka Vitni Hjuston otvorila oči?! (VIDEO)

Ćerka Vitni Hjuston je u komi još od 31. januara

U moru kontradiktornih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem Bobi Kristine, izdvaja se izjava Leole Braun, djevojčine tetke, koja tvrdi da je Kristina sve bolje, pa čak i da na momente otvara oči!

Dok mediji spekulišu da je samo pitanje dana, možda čak i sata kada će Bobi Braun, otac Bobi Kristine, odlučiti da ćerku isključi sa aparata za održavanje života, porodica se oglasila saopštenjima u kojima se oštro demantuju te navode.

Takođe, nadu svih koji se mole za ćerku Vitni Hjuston, podgrijala je Kristina tetka sa, koja je ubijeđena da će se Bobi oporaviti.

– Mi znamo da ona otvara oči. To je istina! Ona otvara oči i postoji još nekoliko stvari koje radi. Krisi je dobro sada, zaista jeste – ispričala je Leola Braun, a prenosi Kolektiv.

Pogledajte izjavu Leole Braun:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.