Ena ćerki dala ime po  omiljenoj pjevačici
Ena Popov

Ria

Ena ćerki dala ime po omiljenoj pjevačici

Voditeljka Ena Popov u utorak uveče je na svijet donijela djevojčicu po imenu Ria. Želja lepe Novosađanke je bila da joj se ćerka zove po svjetskoj pjevačici Rijani.

Njen vjerenik Nenad Čanak se složio sa Enom, pa su, još kada je ona bila u sedmom mjesecu trudnoće, odlučili koje ime će beba nositi.

- Ena je presrećna, a kako je rekla, ime Ria baš pristaje bebi, a i slaže se sa prezimenom Čanak. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osjećaju super - rekao je za "Alo" izvor blizak voditeljki.

Inače, Ena se juče na Twitteru oglasila povodom komentara kojim je sama sebi čestitala rođenje deteta na sajtu "Blica".

Ena je istakla da nije ona ostavila sporan komentar, već je riječ o šali između nje i njene sestre.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.