Vesna Zmijanac: Voljela bih da mi Nikolija rodi unuka!
Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović

Priželjkuje nasljednika

Vesna Zmijanac: Voljela bih da mi Nikolija rodi unuka!

Vesna Zmijanac (58) je presrećna što će postati baka. I dok njena ćerka Nikolija Jovanović (25) ne želi više da se pojavljuje u medijima, Vesna rado komentariše njeno drugo stanje.

"Samo neka se beba rodi živa i zdrava, mada bih više voljela da bude dečak. I ja kad sam bila trudna željela sam da bude muško, ali ipak je bila djevojčica. Zato sam Nikoliju šišala nakratko do treće, četvrte godine života", rekla je pjevačica s osmjehom.

Ona se prisjetila svojih trudničkih dana.

"Ležala sam osam mjeseci. Održavala sam visokorizičnu trudnoću i nisam mogla da se maknem. Zato sada vodim računa o Nikoliji i ne dam joj da se opterećuje, jer je beba na prvom mjestu", rekla je pjevačica, koja je nedavno svojoj ćerki otkazala skoro sve nastupe. Podsjetimo, Nikolija je skoro saznala da je u drugom stanju sa članom grupe „Elitni odredi“ Reljom Popovićem (25), prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.