Zbog koga je pobjegla od kuće, a s kim je varala Daču
Nataša Bekvalac

Saznajte ljubavni put Nataše Bekvalac

Zbog koga je pobjegla od kuće, a s kim je varala Daču

Pop pjevačica Nataša Bekvalac, ponovo je stala na "ludi kamen", a iako je sa Ljubom u više navrata raskidala i mirila se, ona je ipak odlučila da je on čovjek njenog života.

Međutim, Nataši nije bilo nimalo lako da pronađe svog princa na bijelom konju, te je tako zabilježila impresivni broj momaka dok se nije odlučila za ponovni brak, prenosi 24sata.rs.

Lola Laković

Nataša je bila u ljubavi sa biznismenom Lolom Lakovićem iz Podgorice. Tada je bila jako mlada, i pobjegla je od kuće kako bi živjela sa njim u Podgorici. Ovu ljubav okončao je njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao za Crnu Goru i ubijedio je da se vrati. Inače, priča se da su Lola i Ćazim Osmani bliski prijatelji.

Dača Ikodinović

Bekvalac8fotoADimitrijevic1000x0

Sa srpskim vaterpolistom, Nataša je čak bila i u braku, te zajedno imaju i ćerku Hanu. Oni su i dalje u dobrim odnosima, te se često i nalaze kako bi zajedno provodili vrijeme sa ćerkom.

Miodrag Kostić Kole


Ljeta 2009. godine koje je Nataša radno provodila na Crnogorskom primorju, mediji su pisali o njenom nevjerstvu u braku, jer je navodno viđena na večeri sa bivšim dečkom u restoranu “O sole mio” u Budvi, Miodragom Kostićem.


Zoran Ćopić

Kako su objavile bosanske “Nezavisne novine”, a dalje prenijeli skoro svi mediji u Srbiji, Nataša je varala svog bivšeg supruga, vaterpolistu Danila Ikodinovića sa Šarićevim saradnikom, a o tome svjedoče i audio-snimci koji se navodno nalaze u posjedu policije. Njih dvoje su često išli za Crnu Goru, gdje su provodili vrijeme zajedno.

Ćazim Osmani

Bekvalac5fotoRRistic1000x0

Pjevačica i albanski biznismen upoznali su se u Poreču, dok je Nataša bila na odmoru, a paparaci su ih uslikali na njegovoj jahti “Megalodon”. Njih dvoje su se u više navrata povezivali, iako je Nataša tvrdila da su samo prijatelji.

Novak Đoković

NovakDjokovicguardiancouk

Samo godinu dana poslije teške nesreće koju je Danilo doživio nakon pada sa motora, čaršijom se pronijela priča da je Nataša u tajnoj vezi sa Novakom Đokovićem. Početkom 2009. između pjevačice i tenisera koji su navodno viđeni na Salašu 137 nadomak Novog Sada, rodilo se prijateljstvo, a zatim i ljubav.

Vlada Vuksanović

36692324

Nakon Dače Ikodinovića, Vlada je bio najozbiljniji kandidat za ženidbu sa lijepom pjevačicom. Njih dvoje su se čak i vjerili, ali su se ipak rastali nakon nepomirljivih problema.

Ljuba Jovanović

Bekvalac7fotoRRistic1000x0

Nataša i Ljuba su u nekoliko navrata bili zajedno u vezi pa raskidali, ali izgleda da se rukometaševo strpljenje ipak isplatilo, što potvrđuje i njihov brak!

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.