Otkrivena tajna Leonarda Dikaprija
Leonardo Dikaprio

Manekenke progovorile

Otkrivena tajna Leonarda Dikaprija

Poznate maneneke su otkrile kakve žene voli slavni zavodnik Leonardo Dikaprio...

Holivudski glumac važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a njegov tip su definitivno manekenke. 

Ipak, Leo ne želi baš svaku. Ljepotice su otkrile njegovu tajnu za magazin „Cosmopolitan“. 

Portugalka Sara Sampajo otkrila je da se i sama kreće u sličnim krugovima kao i glumac, ali mu ona do sada nije ’zapala’ za oko. 

“On voli plavuše. Ako ste u Njujorku uvijek ćete ga vidjeti da se mota tamo“, kaže dvadesettrogodišnja manekenka. 

“Naravno da sam ga upoznala, ali Leonardo uvijek izlazi s istom grupom ljudi. On je drag, ali nije moj tip“, kaže dvadesetdvogodišnja danska ljepotica Nina Agdal. 

Iako mediji često govore o njegovim vezama s manekenkama, o njemu se često priča i među samim manekenkama. 

“Svi govore o njemu i modelima, ali u ovoj industriji je bitno s kim se družiš jer te prema tome određuju. To je dobro za sve – za te djevojke, a i za njega“, kaže Krisi Tejgen, supruga pjevača Džona Ledženda. 

Dakle, zvanično je - Leo voli samo i isključivo plavuše. Ali, ne možemo a da se ne zapitamo kako mu se onda dopala Rijana?

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.