Ana Kokić u filmu
Ana Kokić

Oprobala se kao glumica

Ana Kokić u filmu "Bićemo prvaci sveta" (VIDEO)

Pjevačica Ana Kokić je dio ekipe najnovijeg projekta Darka Bajića "Bićemo prvaci sveta", čija je svečana premijera zakazana za 26. februar u Sava centru.

U muzičkoj kompilaciji iz filma "Bićemo prvaci sveta" u produkciji Intermedia Network naći će se i kompozicija "Žuto lišće" koju izvodi Ana Kokić, koja je poziv reditelja Darka Bajića da učestvuje u ovom projektu sa oduševljenjem prihvatila.

Pjevačica će se u pojedinim scenama oprobati i kao glumica i zaigrati uz Sergeja Trifunovića, Ninu Janković, Miloša Bikovića, Stefana Kapičića i druge, a s obzirom na njeno trijumfalno učešće u prvoj sezoni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", ne sumnjamo da će talentovana Ana odlično odgovoriti i na ovaj izazov. 

 
(Pulsonline)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.