Kaća i Bane se pomirili?
Branislav Janković i Katarina Živković

Neka živi ljubav

Kaća i Bane se pomirili?

Poznati par nakon burnih svađa koje su se odigrale poslije njihovog raskida, odlučili da ipak zakopaju ratne sjekire.

Iako se šuška da pjevačica Katarina Živković i njen bivši dečko, maneken Branislav Janković nijesu u dobrim odnosima, malo ko bi mogao da povjeruje u to, prenosi Alo.

Naime, atraktivna pjevačica slikala se na svojoj turneji na kojoj je trenutno u Australiji, pa je odlučila da fotografiju pošalje Banetu.

Kako bi se revanširao svojoj bivšoj djevojci, Branislav je svoju "naslovnu" fotografiju na društvenoj mreži "Fejsbuk" promijenio i postavio Katarininu i time dokazao da su ponovo zajedno.

- Debela? I nije neka - našalio se Janković u komentarima, a onda zajedno sa prijateljima konstatovao da Kaća izgleda savršeno.

1830998banecover

Ubrzo nakon toga, Janković je na "Fejsbuku" postavio i video snimak u čijem je opisu napisao "Neka živi ljubav", očigledno citirajući stihove Katarininog velikog hita "Ljubav", a ubrzo nakon toga, pjevačica, koja se trenutno nalazi u Australiji na turneji, prokomentarisala je ovaj Banetov gest.

- I opet - lele - napisala je Kaća

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.