Oliver Dragojević: Iznevjerio bih sebe kad bih pjevao u Srbiji
Oliver Dragojević

Hrvatski pjevač

Oliver Dragojević: Iznevjerio bih sebe kad bih pjevao u Srbiji

Hravtski pjevač Oliver Dragojević u intervjuu za hrvatske medije ponovio je da ne planira da dođe u Srbiju i da bi takvim potezom samo iznevjerio sebe.

Govoreći za hrvatski T portal, na pitanje da li bi ipak zapjevao u Srbiji, s obzirom na to da ga ovdašnja publika željno očekuje i da ga mnogi nazivaju uzorom, Oliver Dragojević je odgovorio:

- To sam već rekao i smatram završenom pričom. Ne znam šta bi trebalo da se dogodi da promijenim svoje mišljenje. Jednostavno, tamo mi se ne ide. A i sam bih sebe time jako iznevjerio.

Ovom prilikom Oliver je svojoj vjernoj publici iz Srbije poručio:

- Znam da oni dolaze na moje koncerte izvan Srbije. Oni koji baš toliko žele da me čuju, naći će me.

U istom intervjuu Oliver je istakao da sebe ne smatra velikom zvijezdom u Hrvatskoj, ali je dodao da smatra da su u toj zemlji to Severina i Jelena Rozga, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.