Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić zbog izmišljene asocijacije (FOTO)
Foto: Kurir

Kopirala slagalicu

Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić zbog izmišljene asocijacije (FOTO)

Pjevačica Ana Nikolić našalila se na društvenim mrežama i postavila foto-montažu asocijacija iz "Slagalice", u kojoj je glavno rješenje njeno ime, piše Kurir.

Asocijacije su Atina, đavo, konjak i januar, riječi iz imena Aninih pjesama. "Molim lijepo", napisala je pjevačica na Instagramu.

Kako se ispostavilo, riječ je o foto-montaži u kojoj je Ana iskoristila grafiku Slagalice, takmičare i formu igre, a zaposleni na RTS su ostali u potpunom šoku.

slagalica

Supervizorka kviza Milka Canić nije mogla da vjeruje šta se dogodilo, a nije ni znala ko je Ana Nikolić.

"Takva asocijacija ne postoji u sistemu našeg kviza. Naročito ne sa pjesmama dotične pjevačice. Razmišljamo da pokrenemo tužbu zbog svega što je uradila. To je klasična fotomontaža, samo je boju pozadine promijenila i sama napravila asocijaciju sa svojim imenima", rekla je Milka.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.