Katarina Grujić: Brena mi je pomogla da se izliječim!
Katarina Grujić

Pjevačica otkrila

Katarina Grujić: Brena mi je pomogla da se izliječim!

Da su najveće zvijezde najbolji ljudi, dokazala je po ko zna koji put legenda narodne muzike Lepa Brena.

Tu njenu osobinu, ovog puta, otkrila je zvezda „Granda“ Katarina Grujić, koja već mjesecima muku muči sa glasnim žicama, koje je operisala. Iako su mnogi ljekari tvrdili da više neće moći da se bavi pjevanjem, Brena joj uliva nadu i bodri je da pokuša sa svim mogućim ljekovima kako bi nastavila karijeru, prenosi Alo.

- Gazdarica Brena mi je pomogla da mi se glas oporavi! Pozvala me je i dala mi savjet da koristim borove pločice. One se zapale, pa se uzima ta smola. Dug je proces, ali od toga mi se odmah poboljšao glas. Brena me često pozove da vidi kako sam zdravstveno - rekla je Katarina za emisiju „Grand njuz“ i duboko se zahvalila suvlasnici „Grand produkcije“, koja je pokazala da brine o svojim zaposlenima.

Grujićeva dodaje da joj ovakva vrsta pomoći i pažnje mnogo znači, jer je nakon prognoza ljekara potpuno izgubila nadu da će se vratiti na scenu.

Očigledno je da će se zahvaljujući Breni to desiti uskoro i da će bivša učesnica rijalitija „Farma“ nastaviti da ostvaruje svoje snove.

Podsjećanja radi, Katarina Grujić je na glasnim žicama imala polipe, koji su efikasno otklonjeni operacijom, ali postoperativni tok se iskomplikovao i traje već nekoliko mjeseci.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.