Princ Hari i Ema Vatson su u vezi?
Princ Hari i Ema Vatson

Viđaju se u tajnosti

Princ Hari i Ema Vatson su u vezi?

Engleski princ Hari je izgleda našao novu djevojku, i to omiljenu zvijezdu iz "Hari Poter" filmova, Emu Vatson, piše Kolektiv.me.

Kako prenosi jedan australijski časopis njih dvoje u tajnosti izlaze već neko vrijeme i trenutno su u fazi upoznavanja. 

Ovaj časopis navodi da ih je upoznao zajednički prijatelj, a princ Hari je neposredno prije toga izjavio da bi želio da je upozna. Par je izašao na grupni sastanak sa još dvanaest prijatelja i među njima su odmah proradile varnice, i sada je Hari očaran Emom. 

Da li su oni zaista u vezi ili ne, saznaćemo uskoro. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.