Šaban i Cuca uhvaćeni zajedno! (VIDEO)
Šaban i Cuca

Strasni poljupci

Šaban i Cuca uhvaćeni zajedno! (VIDEO)

Mlada pjevačica Ivona Negovanović Cuca danas se našla u centru medijskog skandala nakon što je objavljen njen kućni video, a sada za sve one koji se bave i sa velikom pažnjom prate sve što se dešava na relaciji sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem stiže prava poslastica.

Naime, ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvatila je Cucu i Šabana u zajedničkoj šetnji, te kako je pjevač grlio pjevačicu na parkingu.

Podsjetimo, Kurir je prvi uhvatio Šabana i Cucu u tajnom viđanju. On je sredinom oktobra prošle godine pozvao Ivonu da mu se pridruži u vikendici u Krčedinu. Ekipa Kurira provela je 24 sata ispred pjevačeve kuće kako bi ljubavnike uhvatila na djelu, a u dvorištu je bio parkiran pjevačicin automobil marke „pežo“, kojim se dovezla do imanja nadomak Beške.

Ivona je nedavno pokušala da se plasira u naredni krug takmičenja "Pinkove zvijezde", međutim, žiri nije bio zadovoljan njenim izvođenjem.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.