Ceca dovela Veljka u sud!
Ceca i Veljko

Zbog napada na njega i njegovu tadašnju djevojku

Ceca dovela Veljka u sud!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je jutros oko 8.45 zajedno sa sinom Veljkom Ražnatović u Palatu pravde povodom saslušanja zbog napada na njega i njegovu tadašnju djevojku Mašu Terzić, koja se desio ispred njihove kuće kod Zvezdinog stadiona.

 Ražnatovićeva je sa Veljkom stigla držaći ga za ruku, a 10 minuta posle njih je stigao i njihov advokat Miša Petrovski. U sudnici su se zadržali oko sat vremena. U vrijeme kada se napad desio Veljko je bio maloljetan, pa je saslušanje održano na maloljetničkom odeljenju.

Podsjetimo, Veljka Ražnatovića je u maju prošle godine napala grupa od oko 30 mladića ispred kuće u kojoj živi. Grupica je organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom srećom zadobio samo lakše povrede, jer su se napadači razbježali poslije nekoliko minuta.
"Veljko je stajao ispred kuće sa tadašnjom djevojkom Mašom Terzić kada je pao prvi kamen ispred njenih nogu, a drugi kamen je njega pogodio u ruku. On je pokušao da je zaštiti, a u kraćoj raspravi sa grupom momaka je došlo do gurkanja, a nakon toga su Cecini čuvari sa parkinga izvukli Veljka iz gomile. Veljko nema saznaje šta se dalje dešavalo i ne poznaje te momke. Negira bilo kakvu odgovornost i iskazi navodnih oštećenih su, po mišljenju odbrane, nelogični i kontradiktorni", rekao je advokat Petrovski za Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.