Pop diva  Dženifer Lopez se saplela na dodjeli Oskara
Dženifer Lopez i Kris Pajn

Štikla je kriva za sve

Pop diva Dženifer Lopez se saplela na dodjeli Oskara

Pjevačica Dženifer Lopez sa oduševljenjem je prihvatila ulogu voditeljke na 87. dodjeli Oskara, ali vjerovatno nije ni sanjala da će doživjeti malu neprijatnost…

Četrdesetpetogodišnja zvijezda saplela se prilikom odlaska sa bine, nakon dodjele nagrade u kategoriji za najbolji kostim, a čini se da je neprijatnost prouzrokovala štikla koja se zaglavila na podijumu, prenosi Super Žena. 

Srećom, u blizini se našao njen kolega Kris Pajn, koji je pridržao pjevačicu i na taj način je poštedio daljih neugodnosti. 

Uprkos tome, pop diva sinoć je blistala, dobivši velike pohvale za raskošnu bež toaletu koja je isticala njen blistav ten i savršen dekolte.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.