Ko je s naše estrade bio iza rešetaka i zašto
Boban Rajović

Zatvorske ptičice

Ko je s naše estrade bio iza rešetaka i zašto

Uprkos velikoj popularnosti koju naši pjevači i pjevačice imaju, nije sve bilo oduvijek tako bajno i sjajno. U prošlosti, većina ih je imala problema sa zakonom, a neki su čak završavali i iza zatvorskih rešetaka!

Folker je u jednom tok šou priznao kako je ne jednom, već dva puta boravio u zatvoru u inostranstvu. Rajović je rekao kako je kao mlađi volio da se svađa sa policijom, a pogotovo ukoliko napravi saobraćajni prekršaj za koji smatra da nije postojao. Međutim, njemu boravak tamo nije pretjerano teško pao, s obzirom da se radilo o modernom zatvoru otvorenog tipa, prenosi 24sata.rs.

- Iskren da budem, volio bih da odem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš - objasnio je Rajović svoje mladalačko iskustvo sa policijom u inostranstvu.

Goran Ipe Ivandić

goranivandicipe

Goran Ipe Ivandić je bio čuveni bubnjar grupe "Bijelo dugme", a preminuo je 1994. godine u Beogradu kad je izvršio samoubistvo skokom sa hotela. Međutim, većina njegovih kolega zapravo tvrdi da je Ipe bio ubijen, zbog navodnih dugova oko narkotika. Upravo zato je Ipe bio uhapšen i proveo je tri godine iza rešetaka, nakon čega je pušten na slobodu.

Bora Čorba

bora

Još jedan pjevač sa duhovima iz mladosti je i Bora Čorba. On je kao mlad volio sa drugarima da upada u kuće bogatih i krade im stvari. Nakon nekoliko mjeseci ove "prakse", on je dolijao policiji, ali s obzirom da je bio maloljetan, pustili su ga već nakon sedam dana.

Svetlana Ceca Ražnatović

ceca

Ceca je uspjela da izbjegne zvanični zatvor, iako je morala da bude u kućnom pritvoru noseći nanogicu, nakon što je optužena za pronevjeru novca kluba OFK Beograd. Pjevačica je morala da nosi nanogicu godinu dana, te nije smjela da se kreće izvan svog doma.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.