Ana Marija će na sudu morati da dokaže da je bila trudna kada ju je Vlada pretukao
Foto: Youtube/RTV Pink

Nakon izjave da je izgubila bebu

Ana Marija će na sudu morati da dokaže da je bila trudna kada ju je Vlada pretukao

Nakon što je Ana Marija Žujović izjavila da je izgubila bebu zbog toga što ju je Vlada Stanojević pretukao, tužilaštvo je zatražilo od policije da Žujovićeva i Stanojević budu ponovo saslušani da bi se utvrdilo pod kojim okolnostima je došlo do pobačaja.

– Tužilaštvo je već pokrenulo krivični postupak protiv Vlade, a nakon što je Ana Marija u javnost iznela informaciju da je imala spontani pobačaj, zatraženo je ponovno saslušanje. Oni žele da utvrde da li je Ana Marija znala da je trudna u trenutku kad ju je Vlada fizički napao i kada je tačno izgubila bebu – navodi izvor “Kurira”.

– Ukoliko je Ana Marija Žujović izgubila bebu kao posledicu akta nasilja, moguće je da se radi o težem obliku osnovnog krivičnog dela. To znači da je tim činom oštećenoj teško narušeno zdravlje, što je za posledicu imalo spontani pobačaj. Za to krivično delo predviđena je kazna od dve do deset godina zatvora, što znači da potencijalni okrivilac ukoliko bude proglašen krivim mora dobiti kaznu bez uslovnog zatvora. Za ovo delo zbog visine zaprećene kazne nije moguće izreći uslovnu osudu – tvrdi advokat Zoran Prošić.

Stanojević kaže da nije dobio novi poziv iz tužilaštva, dok Ana Marija objašnjava da joj je poziv stigao kao će se odazvati svakom pozivu policije.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.