Severina napravila haos u Sava centru
Severina Vučković

Tarapana

Severina napravila haos u Sava centru

Hrvatska pjevačica Severina održala je večeras prvi od dva koncerta u prepunom Sava centru.

Na bini je izašla u dugoj crnoj čipkanoj haljini i publiku pozdravila pjesmom "Virujem u te", prenosi Alo.

- Dobro veče Beograde, imala sam sreću što su mi sve pjesme napisali sjajni tekstopisci, a ovu potpisuje Arsen Dedić - rekla je Severina i otpevala "Sama na sceni".
Takođe se otkrila da je ona kantautor i da je napisala pjesmu "Ostavljena", a dok je izvodila numeru ženski dio publike je pjevao sa njom u glas.

Nakon velikih ovacija za pjesmu, na sceni joj se pridružio Goran Karan kako bi zajedno otpjevali pjesmu "Tu Dolores".

Osim njega gosti su joj bili i Saša Matić i Goran Bregović.

Publika je sve vrijeme bila na nogama, svaku baladu ispratila njihanjem i upaljenim upaljačima, a brze pjesme je pozdravljala ovacijama.

Mnogi poznati su došli da uživaju u koncertu među kojima voditeljka Maja Nikolić, Slavko Beleslin, Filip Miletić...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.