Madona pala na sceni (VIDEO)
Madona

Ovo sigurno nije planirala

Madona pala na sceni (VIDEO)

Madonin nastup na zatvaranju ceremonije dodjele Brit nagrada dugo će se pamtiti, ali ne po dobrom. Slavna pjevačica je doživjela nezgodu kada je jedan od njenih igrača povukao veliki plašt koji je nosila.

 Ona se zateturala i pala na leđa niz stepenice. Srećom, nije bila povrijeđena, a nakon teškog pada samo je ustala i nastavila da pjeva kao da se ništa nije desilo, i tako još jednom dokazala da je pravi profesionalac, prenosi 24sata.rs.

Ovo je nastup koji se dugo očekivao, a 56-godišnja pjevačica se baš potrudila da bude poseban. Igrači sa rogovima, komplikovana scenografija i zahtjevni pokreti - na sve to smo već navikli kada je Madona u pitanju.

Ali nijesmo navikli na ovakve padove.

Tek što je počela sa pjesmom "Living For Love", neki od njenih igrača ju je povukao za plaš, i ona se zateturala unazad. Pad je izgledao prilično strašno, budući da se Madona nalazila na vrhu manjih stepenica.

Ona je pala na leđa i skotrljala se niz stepenice, a onda je ustala i sama djelujući prilično šokirano i iznervirano. Međutim, kao pravi profesionalac, zanemarila je sve što se desilo i nastavila dalje.

Baš kao što riječi ove pjesme kažu, ona se sastavila i nastavila dalje sa nastupom koji su kritičari ocijenili kao sjajan.

U publici su uslikane manekenka Karli Klos i pjevačica Tejlor Svift sa šokiranim facama u trenutku strašnog pada, ali kasnije su se svi vratili igranju i dobrom raspoloženju.

Inače, ovo je prvi Madonin nastup na Brit nagradama u posljednjih 20 godina. I svakako će biti upamćen.

Pitanje je samo kako je prošao nesrećni igrač koji je povukao...

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.