Koja holivudska ljepotica ima tako zgodnog i brižnog supruga?
Romen Dorijak

Saznajte

Koja holivudska ljepotica ima tako zgodnog i brižnog supruga?

Skarlet Johanson, koja je prije pet mjeseci sa suprugom Romenom Dorijakom dobila ćerku, uživa u majčinstvu. Francuski novinar je uvijek tu da joj pomogne, a slatki trojac je ovih dana uslikan u Los Anđelesu.

skarlet

Skarlet se decembra prošle godine potajno se udala za svog vjerenika francuskog novinara, dijamantski prsten otkrio je ono što je ovaj par skrivao od javnosti.

- Vjenčanje su održali u tajnosti, jer su željeli da sačuvaju svoju privatnost- otkrio je tad izvor, a piše Ženablic.

Glumica i novinar vezu su počeli 2012, naredne su se vjerili, a Skarlet nije žurila sa brakom. Njen prvi sa Rajanom Rejnoldsom nije dugo potrajao.

Skarlet je teško podnijela taj raskid, ali sad sa emotivnom patnjom nema problema. Dorijak je riješio sve njene muke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.