Ana Marija: Teško mi je zbog gubitka bebe, ali moram da izdržim!
Ana Marija Žujović

Pjevačica priznala

Ana Marija: Teško mi je zbog gubitka bebe, ali moram da izdržim!

Ana Marija Žujović ponovo se našla u žiži interesovanja kad je nakon burnog raskida s voditeljem Vladimirom Stanojevićem koji su obilježile modrice na njenom licu javno rekla da je doživjela još jednu dramu.

Žujovićeva je otkrila da je epilog kraha strasne ljubavi bio gubitak bebe.

- Veoma sam pažljiva kad je riječ o tim stvarima koje mogu samo da pogoršaju situaciju jer imam iskusne ljude oko sebe koji su prošli i mnogo gore stvari od gubitka bebe - izjavila je Ana Marija za Stori.

O tome da li će zbog zdravstvenih razloga i prekida trudnoće ipak morati da otkaže nastup na važnim takmičenjima kaže:

- Nadam se da neću morati, ali je vrlo neizvjesno. Bio bi to ogroman poslovni gubitak, a izgubila sam već mnogo zbog stresa i bola koji doživljavam. Čekam rezultate nalaza u vezi s oporavkom naprsnuća kosti zbog batina koje sam dobila od svog tadašnjeg vjerenika. Sve me to dodatno opterećuje i vjerujte da je teško, ali moram da izdržim.

S Vladimirom Stanojevićem više nema komunikaciju.

- Mogu samo da čestitam ljudima koji su me izmanipulisali da se uopšte pojavim u Vladimirovoj matičnoj kući i pročitam sve ono što mi je napisano. Svaka čast, nijesam bila svjesna i vjerovala sam da mi žele dobro, a zapravo su samo vrlo vješti u svom poslu. Evo, čestitam im i priznajem da sam ispala strašno naivna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.