Dunja odgovorila Tijani Dapčević: Komentariše me pjevačica koja nema hit, niti nastupa!

Bez dlake na jeziku

Dunja odgovorila Tijani Dapčević: Komentariše me pjevačica koja nema hit, niti nastupa!

Gostujući u jednoj emisiji, poznati su komentarisali "Wanna be zvijezde u Srbiji", tj zvijezde koje su preko noći postale poznate iako nemaju neko konkretno zanimanje, piše Kurir.

Među njima se našla i Tijana Dapčević i u emisiji "Desetka" dala svoje mišljenje, između ostalog i o Dunji Ilić.

Dunja se našla uvrijeđena i brže bolje na društvenim mrežama napisala otvoreno pismo upućeno Tijani Dapčević.

Dunjino otvoreno pismo prenosimo u cjelosti:

Nisam htjela da se oglašavam na temu emisije "Desetka", ali moram.

1. Komentariše me pjevačica koja osim izvrsnog glasa nakon pjesme "Ona to zna", ona to više ne zna. Nema hit, nema nastupe i kakvu god lošu reputaciju ja imala, ona ima reputaciju nekoga ko godinama obitava, jer ima moćne prijatelje, što je javna tajna.

2. Wanna be zvijezda za 5 godina ima 3 albuma, od kojih je prvi rasprodat u rekordnom roku čak i u današnje vrijeme interneta.

3. Wanna be zvijezda se sigurno nije udavala i razvodila radi pubicliteta i nikada nije zvala novinare da pišu o njoj.

4. Wanna be zvijezda je komponovala i pisala i pjesme: "Živim na ivici", "Nekad ljubav nije dovoljna", "Navikla na poraze", "Pogledaj jos jednom", "Srce mekše od kašmira"... Pa prije nego što se neko usudi da me oslovi sa "wanna be" zvijezdom, neka eto napiše i iskomponuje nešto bolje od toga.

5. Wanna be zvijezda se našla sa Dimom Bilanom, Hadise, Svetlanom Lobodom u "Guardianu" kao jedan od najperspektivnijih mladih umjetnika sa prostora Evrope.

6. Ne znam zašto je koleginica ispričala da sam je ikada srela i nazvala koleginicom, a ona se zapitala otkud smo mi koleginice, jer se to nikada nije dogodilo. Jedini naš susret je bio u jednoj emisiji kada je dotična bila vrlo prijatna prema meni, te ne razumijem odakle ovaj stav sada.

7. Trenutno pregovaram sa jednim od najjačih grčkih kompozitora, te vrlo vjerovatno imam zagarantovan hit sa kojim ću na kraju ljeta, ja, wanna be zvijezda, rado pristati da izmjerim broj nastupa i zaradu sa istih, sa ovim "pravim" zvijezdama.

8. Ko god da je uložio u mene, ne može ulagati ovoliki niz godina, koliko ja trajem i pored svih sranja. Nakon novog projekta imate i novi povod da razmislite ko je uložio u mene i kupio mi hit i nastupe ovaj put.

9. Bez negativnih osjećanja, jednostavno se moram odbraniti od neistina i blaćenja mog imena, jer ja jbg, nemam moćne prijatelje da to rade umjesto mene, a ni moćnog tatu.

Hvala na pažnji, lijep dan svima i puno pozdrava!

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.