DEKAN EKONOMSKOG FAKULTETA: Zorica Brunclik laže da je završila fakultet!
Zorica Brunclik

Nije bila čak ni student

DEKAN EKONOMSKOG FAKULTETA: Zorica Brunclik laže da je završila fakultet!

Profesor doktor Zoran Aranđelović, dekan Ekonomskog fakulteta u Nišu, tvrdi da folkerka Zorica Brunclik nikada nije diplomirala na tom fakultetu.

Naime, u biografiji na internetu piše da je Brunclikova rođena 9. juna 1956 u Beogradu, završila je Ekonomski fakultet u Nišu i započela je prava u Beogradu, koji nije završila. I sama pjevačica se u medijima hvalila fakultetskom diplomom, međutim dekan niškog Ekonomskog fakulteta tvrdi da Brunclikova nikada nije završila taj fakultet, prenosi Kurir.

"Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama  na ovim fakultetima i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nikada nije ni bila student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala", rekao je prof. dr Aranđelović i tvrdi da nikada nisu krili svoje studente i da je on uvijek s ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.

Provjereno je i da Brunclikova nije nikada diplomirala ni na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Kako bi potvrdili navode, redakcija portala Kurir je pozvala pjevačicu, ali ona nije bila dostupna na telefon.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.