Princeza Dajana viđala se sa Erikom Kleptonom?
Princeza Dajana

Tajna veza

Princeza Dajana viđala se sa Erikom Kleptonom?

Pol Skot, autor nove biografije o Eriku Kleptonu (69) tvrdi da je slavni roker bio u vezi s princezom Dajanom.

U biografiji se navodi kako su se njih dvoje upoznali 1993. godine dok su često zalazili u italijanski restoran "San Lorenzo" u Londonu, a u to vrijeme su oboje bili slobodni.

erikklepton

Erik Klepton

- Kleptonov prijatelj tvrdi kako je privlačnost među njima bila i više nego očigledna. Priča je poput filmske, prvo su stidljivo razmjenjivali poglede. Dajana je sugestivno uzela kockicu leda, svidio joj se - govori Skot, i dodaje kako su sigurno bili više od prijatelja jer je Erik uvijek volio izazove.
 
Biografija "Motherless Child: The Definitive Biography of Eric Clapton" izlazi 12. marta, prenosi portal Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.