Otpala joj kosa usred nastupa! (VIDEO)
Britni Spirs

Doživjela neprijatnost na sceni

Otpala joj kosa usred nastupa! (VIDEO)

Pjevačica Britni Spirs tražiće novog frizera nakon neprijatnosti koju je doživjela tokom koncerta održanog u Las Vegasu. Tokom izvođenja pesme “Do Something” otpao joj je umetak kose.

Pjevačica je ostala profesionalna do kraja i završila svoj nastup kao da se ništa nije dogodilo. Ali, jedan od obožavalaca uspio je da zabilježi taj trenutak, piše portal Rts.rs. 

Ovo nije prvi put da je Britni imala problem tokom turneje Piece of Me. Na koncertu koji je održala takođe u Las Vegasu u decembru 2013. godine, otkopčao joj se top.

Srećom, plesači su to primijetili na vrijeme i spasili pjevačicu da ne ostane gola.

Ipak, niko joj nije zamjerio zbog fenomenalnih energičnih nastupa koje ima na svakom svom nastupu.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.