Kim Kardašijan: Imam najdlakavije čelo na planeti
Kim Kardašijan

Priznala

Kim Kardašijan: Imam najdlakavije čelo na planeti

Iako je poznata po bujnim atributima Kim Kardašijan priznaje da ima užasno maljavo čelo.

“Ako biste potražili moje fotografije iz 2007. i 2008. godine na Guglu vidjeli biste koliko mi je dlakavo čelo”, rekla je Kardašijan za “Pipl”.

Iako je voskom uklanjala dlačice sa čela, rijaliti zvijezda kaže da se na kraju podvrgla laserskom odnosno trajnom uklanjanju.

“Imam najdlakavije čelo na svijetu i to je me je cijelog života deprimiralo. Svaki put bi mi to fotošopirali kada bih se slikala. Morala sam da se riješim tih ‘bebećih dlačica’”

Kim je izjavila da njena malena ćerkica Nort Vest već obožava da koristi njenu šminku.

“Zna da otvori rumenilo i stavi ga na obraze. Danas je uzela moj karmina i prislonila ga na usne jer kao zna šta radi”, zaključuje Kim

(Super Žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.