Dača sa ćerkom, Nata u provod
Nataša Bekvalac i Bojana Rajić

Pjevačica ludovala sa Bojanom Rajić

Dača sa ćerkom, Nata u provod

Pjevačica Nataša Bekvalac prije dva dana je uživala u noćnom provodu sa Bojanom Rajić, a za to vrijeme ćerkicu Hanu čuvao je Danilo Ikodinović.

Dok se Nata provodila u jednom beogradskom restoranu, naš paparaco je uslikao Danila sa Hanom na beogradskom aerodromu, a bivši vatepolista je sve vrijeme brinuo o mezimici, prenosi Alo.

- Nataša i Danilo se uvijek dogovaraju oko čuvanja Hane i nikada nikakav problem nije izbio zbog toga. Ovog puta je bio red na Ikodinovića da brine o ćerki, pa je Nataša iskoristila slobodno vrijeme da se opusti i provede sa prijateljima. Uživala je u jednom restoranu sa Bojanom Rajić i društvom, i veoma joj je prijao provod - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak Nati, a koliko joj je bilo lijepo najbolje pokazuju fotografije koje je pjevačica postavila na društvenu mrežu Instagram.

583160daniloikodinovic08rasfotoaleksandarstankovicf

Sa druge strane, Danilo je proveo prelijepo po podne sa mezimicom, pa su se šetali po Beogradu i uživali zajedno. Nakon toga, otišli su na aerodrom gdje su čekali da neko od njihovih najbližih sleti. Sudeći po fotografijama, Danilu prija kada je u društvu ćerke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.