Zašto je Ronaldo bio pogrešan muškarac za Irinu
Irina Šajk

Lijepa Ruskinja polako otvara dušu

Zašto je Ronaldo bio pogrešan muškarac za Irinu

Vrijeme prolazi, a Irina Šajk polako otvara dušu poslije raskida dugogodišnje veze sa zvijezdom madridskog Reala, Kristijanom Ronaldom.

Djelovalo je da je njihova veza stabilna i puna razumijevanja, ali je puklo, sva je prilika, zbog nevjernosti, što je prelijepa ruska manekenka diplomatski rekla španskom časopisu “Hola”.

– Volim iskrene muškarce koji su vjerni ženama. Za mene, idealan muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako da se ophodi prema ženi. Ne vjerujem u one koji nas čine nesrećnima, jer su to dječaci, a ne muškarci – rekla je Irina, prenosi srpski Telegraf.

– Mislila sam da sam našla idealnog, ali na kraju to ipak nije bio. Mislim da se žena osjeća ružnom kada je pogrešan muškarac pored nje. Ja sam se osjećala ružno i nesigurno - poručula je Ruskinja, koja je navodno, uplakana otišla od Portugalca, neposredno pred doček Nove godine.

– Veze su teška stvar, zato morate da znate kakvog muškarca želite pored sebe, i koje vrijednosti on njeguje, šta mu je važno u životu.  Ako ste sa nekim, to radite jer s njim idete u istom pravcu i oboje želite istu stvar. Oboje treba da imate istu sliku šta želite od veze i da uložite u energiju da vam veza bude monogamna – zaključila je Irina Šajk.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.