Šta Rozga kaže o navodnoj vezi sa Milanom Popovićem
Jelena Rozga

Istina

Šta Rozga kaže o navodnoj vezi sa Milanom Popovićem

Pjevačica Jelena Rozga demantovala je informaciju da je u tajnoj vezi sa srpskim "kraljem bakra" Milanom Popovićem.

"Istina ima samo jedno lice..", napisala je Rozga na svom Facebook profilu.

Komentarišući 'vijest dana', da je u vezi sa Severininim bivšim, hrvatska pjevačica je napisala da su informacije netačne, te da je nemoralno ne spomenuti njen demant.

"Nemoralno je tako neoprezno okrenuti ledja pravoj istini..jer, ponavljam, istina ima samo jedno lice ..", napisala je Rozga.

Fanovi pjevačice u komentarima navodnu vezu i odobravaju dok ima i onih koji smatraju da Jelena "ne bi uzela Sevine ostatke".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.