Ana Marija Žujović izmislila trudnoću
Ana Marija Žujović

Policija bez dokaza o bebi!

Ana Marija Žujović izmislila trudnoću

Ana Marija Žujović na saslušanju u policiji nije dostavila dovoljno dokaza da je bila u drugom stanju, tako da se pretpostavlja da je nedavno izmislila trudnoću.

Žujovićeva je, kako navodi “Kurir”, samo iznijela tvrdnju da je kod kuće uradila test koji je pokazao da čeka bebu.

– Kada su mediji objavili da je zbog batina svog vjerenika (Vlade Stanojevića)  izgubila bebu, Treće osnovno tužilaštvo je tražilo da Ana Marija policiji dostavi dokumentaciju. Međutim, za sada u papirima koje je donijela ne samo da nema dokaza o tome da je izgubila bebu, već ni da je uopšte bila trudna. Novi dokazi će uskoro biti dostavljeni tužilaštvu, a sigurno je da će oboje ponovo biti pozvani na saslušanje – navodi dobro obaviješteni izvor.

Žujovićeva na to kaže:

– Ništa nisam slagala i sve što sam imala, donijela sam im kao dokaz. Ne smijem da otkrivam šta sam tamo dala kao iskaz, jer mi je tako naredio advokat, dok se postupak ne završi.

Pomalo neuvjerjivo je dodala:

– Nas dvoje smo radili na bebi, ali nisam znala da li sam trudna dok nisam dobila ciklus, ili se odliv desio zbog stresa. Tek tada sam shvatila da je došlo do spontanog pobačaja, a možda i do abortusa. Vještaci će na osnovu analiza sve to utvrditi.

Stanojević je na sve to imao kratak komentar:

– Kao što sam već rekao – sve je slagala, a i ostale njene laži će uskoro izaći na vidjelo.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.