Anabela: Nisam trudna, debela sam! (FOTO)
Anabela Atijas

Ugojila se

Anabela: Nisam trudna, debela sam! (FOTO)

Anabela Atijas pojavila se na jednom događaju prije dvije večeri u uskoj bijeloj haljini i na prvi pogled djelovala je zanosno, međutim, ubrzo su primijetili da se pjevačica ugojila, najviše u predjelu stomaka.

Dok je Anabela sjedila i ćaskala sa kolegama, do izražaja je dolazio samo njen dekolte, ali kada je ustala, vidjela je izraze lica prijatelja koji su je začuđeno gledali.

anabela1
- Nisam trudna, već duže vrijeme imam stomačić. Ipak sam ja žena koja je rodila troje djece, i mogu vam reći da stomačić ponosno šetam - objasnila je Anabela, a prenosi Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.