Selin Dion se vraća na scenu u Las Vegasu
Selin Dion

Još nema termina

Selin Dion se vraća na scenu u Las Vegasu

Predstavnik Selin Dion izjavio je da će se kanadska pjevačica vratiti na pozornicu u Las Vegasu, ali nije precizirao nikakve termine nekog budućeg nastupa, prenosi Beta.

Posljednji nastup Selin Dion bio je njen šou u Koloseumu Sizars palas u Las Vegasu. Ona je od tada patila od upale mišića grla i brinula se o svom mužu, koji je 2013. godine operisao zloćudni tumor.

Sizars entertejnment saopštio je da su ta kompanija i producentska kuća AEG spremni da požele dobrodošlicu Selin Dion na njihovoj pozornici čim za to bude spremna, ali je potvrdio da još ne postoje termini za nastupe.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.