Madona: Sa 19 sam silovana i to na sred ulice!
Madona

Potresna priča

Madona: Sa 19 sam silovana i to na sred ulice!

Sada slavna pjevačica priznaje da je bila silovana na ulicama Njujorka ubrzo nakon što se preselila iz Mičigena. Madona je odlučila da ne prijavi zločin jer je smatrala da "ne vrijedi jer je zločin več učinjen".

Ona je za Daily Mail izjavila kako je vjerovala svima prije tog potresnog incidenta. "Osjećala sam se veoma loše i poniženo da bih otišla u policiju da prijavim zločin. Napao me je na ulici nožem", rekla je pjevačica.

56-godišnja Madona prisjetila se kako se to desilo, a ružna slika urezana joj je u pamćenje. "Bila sam u šoku jer sam se preselila u veliki grad gdje nikog nisam poznavala. Vjerovala sam svima i bila sam naivna".

"Jedne noći krenula sam na ples, međutim, vrata su bila zaključana. Otišla sam do govornice, ali nisam imala novac da bih pozvala nekog sa plesa kako bih provjerila zašto je zaključano. Prišao mi je taj naizgled fin čovjek i dao mi novac. Bio je veoma prijatan. Onda me je napao i silovao. Od tada, sve se promijenilo u mojoj glavi", priznala je Madona.

(Stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.