Kim Kardašijan iskopirala Jelenu Karleušu! (FOTO)
Foto: Twitter/@karleusastar, Profimedia/

Amerikanci tvrde

Kim Kardašijan iskopirala Jelenu Karleušu! (FOTO)

Nakon što Jelena Karleuša već danima objavljuje tvitove u kojima tvrdi da njen imidž kopira Kim Kardašijan, ovom pričom se pozabavio i jedan od najpoznatijih američkih magazina “US Weekly” koji navodi da zaista postoji mnogo sličnosti u stilovima oblačenja američke starlete i srpske pjevačice.

Američki novinari, između ostalog pišu, da Jelena i Kim dijele stast prema sličnim stvarima, od ogromnih naočara, bujnih dekoltea do uskih, provokativnih haljina.

  •  
Printskrin: m.usmagazine.com

Printskrin: m.usmagazine.com

– Mislim da su su stilisti Kim Kardašijan inspirisani mojim Instagram profilom, a ne ona lično. Ja, inače, nemam stilistu i sama smišljam svoje odjevne kombinacije – izjavila je Karleuša za “US Weekly”.

Foto: Profimedia, Facebook/Jelena Karleusa

Foto: Profimedia, Facebook/Jelena Karleusa

Činjenica je da kada se pogledaju fotografije Jelene i Kim, ne može da se porekne činjenica da Kardašijanova, obično poslije Karleuše, obuče istu odjeću.

Da li je to slučajnost ili ne, procijenite sami.

Foto: Instagram/karleusastar, Profimedia/Startraks

Foto: Instagram/karleusastar, Profimedia/Startraks

Šta mislite, da li Kim Kardašijan zaista kopira Jelenu Karleušu? 

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.