Žizel Bundšen napušta manekenstvo?
Žizel Bundšen

Najplaćeni model na svijetu

Žizel Bundšen napušta manekenstvo?

Kako je prenio brazilski list “Moda Estado” najplaćenija manekenka na svetu Žizel Bundšen napušta manekenski svijet nakon dvadeset godina zavidne karijere.

Žizel, najslavniji brazilski model prošetaće poslednji put pistom na Nedelji mode u Sao Paulu u aprilu mjesecu.

Bivša manekenka Viktorijinih anđela koja je ovu modnu kuću napustila još 2007. godine, u poslednjih osam godina proglašavana je najplaćenijim supermodelom na svijetu. Iako planira da se puvuče, Žizel će idalje sarađivati s velikim modnim kućama sa kojima je radila dugi niz godina unazad, kao što su “Shanel” i “Under Armour”.

U nedavnom intervjuu koji je dala za “Suday Express” Žizel je rekla kako ne bi mogla da zamisli svoj život da ne radi.

“Manekenstvo je posao u kom uživam i planiram da radim još dugo i iskoristim svaku priliku koja mi se bude pružila”, rekla je majka dvoje djece, Vivijan i Bendžamina i supruga Toma Brejdija.

 

(superzena.net)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.