Opljačkana Suzana Mančić
Suzana Mančić

Ukrali joj skupocjenu bundu

Opljačkana Suzana Mančić

Voditeljki Suzani Mančić su lopovi obili kola i odnijeli skupocjenu bundu, a ona kaže da se mnogo potresla zbog krađe.

– Nedavno sam se parkirala u blizini restorana u kojem sam večerala. Pošto sam imala i jaknicu na sebi, bundu sam ostavila u kolima. Kada sam došla do auta u namjeri da idem kući, stakla su bila polupana, a bunde nije bilo. Odmah je policija reagovala, ali džabe, nije bilo nikakvih otisaka prstiju niti bilo kog dokaza, tako da sam ostala bez bunde! Sada samo mogu da gledam tuđe i plačem jer moje više nema, niti ću više kupovati takvu kakvu su mi ukrali jer je bila zaista preskupa – ispričala je Suzana.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.