Viktorija Bekam izgleda kao živi leš! (FOTO)
Dejvid i Viktorija Bekam

Horor

Viktorija Bekam izgleda kao živi leš! (FOTO)

Popularna modna dizajnerka Viktorija Bekam prisustvovala je gala reviji Aleksandra Mekvina u Londonu.

Ona je na na crveni tepih stigla u pratnji supruga Dejvida, ali niko od prisutnih nije mogao da povjeruje da je pojava u crnoj haljini sa sablasnom šminkom zapravo Viktorija!

U dugoj top haljini, Viktorija je prošetala ruku pod ruku sa popularnim fudbalerom, a njena toaleta bila bi, kao i obično, pun pogodak, da je nije uklopila sa šminkom koju su mnogi strani mediji uporedili sa mrtvom mladom iz jezivih filmova u režiji Tima Bartona.

Šminka je učinila da njeno lice izgleda mnogo starije, čak i bolesno, pa su se svi sa zaprepašćenjem zapitali šta se to dogodilo dizajnerki kad je pristala da ovakva izađe u javnost?!

Foto: Reuters / Beta

Izvor: Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.