Hari Mata Hari sprema koncert iz tri djela
Hari Varešanović

24. aprila u Sava centru

Hari Mata Hari sprema koncert iz tri djela

Pop grupa "Hari Mata Hari" 24. aprila u Sava centru sprema Beograđanima drugačjij nastup. U prvom djelu izvešće omiljene pjesme iz mladosti, u drugom najljepše sevdalinke, a najveće hitove ostavlja za kraj.

Sarajevska pop grupa "Hari Mata Hari" održaće koncert "Trilogija" 24. aprila u beogradskom Sava centru, prenosi Alo.

Jedan od najboljih vokala sa ovih prostora Hari Varešanović prirediće Beograđanima nastup drugačiji od svih dosadašnjih.

U prvom djelu koncerta koji nosi naziv "Pjesme koje volim", Hari će izvoditi numere drugih izvođača koje su mu obilježile mladost. "Moj sevdah" je drugi dio koncerta u kome će pjevač na radost ljubitelja sevdalinki izvjesti neke od najljepših numera ovog žanra.

U posljednjem segmentu, Varešanović će predstaviti najveće hitove svoje grupe koja traje 30 godina. Ulaznice za ovaj događaj koštaju od 1.700 do 2.700 dinara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.