Meksiko dao 14 miliona dolara za novi film o Bondu

Žele da uljepšaju sliku o zemlji

Meksiko dao 14 miliona dolara za novi film o Bondu

Meksičke vlasti dale su 14 miliona dolara za promjenu scenarija najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, kako bi se uljepšala slika o toj zemlji, prenose u ponedeljak mediji u SAD.

Producenti filma "Spektar" s Danijelom Krejgom u ulozi čuvenog britanskog agenta 007, koji treba da izadje u bioskope naredne jeseni, dobili su 14 miliona dolara kako bi se "uljepšala slika o Meksiku i umanjila reputacija nasilja u toj državi", prenose američki mediji pozivajući se izvore bliske meksičkim vlastima, prenijela je Beta.

Nekoliko scena biće snimljeno na ulicama glavnog grada Meksika, a tamošnje vlasti su zatražile da u filmu negativac ne bude njihov državljanin.

U originalnom scenariju, Bond dolazi u Meksiko da pronadje Skjarija, Meksikanca koji je zadužen za ubistvo jednog lokalnog zvaničnika. Meksičke vlasti su zatražile da Skijaro ne bude Meksikanac i da "žrtva" ne bude meksički lokalni zvaničnik, već neki medjunarodni lider.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.