Karleuša:

Da li je pretjerala?

Karleuša:"Neko se spušta na binu, a neko na koljena"

Glavna tema domaćih (ali i stranih) medija je to da li je jedna od najpoznatijih trendseterki svijeta prekopirala srpsku pjevačicu koja je i ranije u mnogobrojnim anketama proglašavana za ikonu stila?

Srpska pjevačica spojila je 'fotku' jedne scene iz kućnog pornića Kim Kardashian (34), s kojim se američka starleta i proslavila, sa svojom fotografijom s nastupa, prenosi Kolektiv. Ispod dijela fotografije na kojem je Kim napisala je na engleskom 'ovo', a pod dio na kojem je ona, stavila je, takođe na engleskom 'ili ovo'.

Opaka Jelena Karleuša (36) je dodala i jako provokativnu poruku: "Neko se spušta na binu, a neko na koljena".

karleusabrutalnoodgovorilanausporedbuskardashian600x60020150311201503160849176ff0d631535bf7f1629854b88c51e689

Njen profil na Instagramu odmah je 'planuo' pa je Jelena izgleda zaključila da je pretjerala te je za desetak minuta ukolonila fotografiju, ali ne prije nego se ona već proširila internetom. 'Fotku' je objavila nakon što su strani mediji napisali da ju Kim kopira svojim novim imidžem.

JelenaKarleusavsKimKardashian3

Jeleni ide u prilog cijela ova medijska pompa, jer je došla u središte svjetskih medija pa ju je kontaktirao čak i Max Gousse, menadžer slavne Beyonce.

KimJelenahaljina2

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.