Evo kako je Kim Kardašijan reagovala na fotografiju nje i Karleuše!

Konačno se oglasila

Evo kako je Kim Kardašijan reagovala na fotografiju nje i Karleuše!

Poslednjih 48 sati čitava planeta se usijala od jednog pitanja - da li je najpopularnija starleta na svijetu Kim Kardašijan prekopirala pop divu Jelenu Karleušu?!

Naime, nakon što je "US Weekly" objavio priču o tome da je Kim skinula Jelenin izgled i stajlinge, ova tema bila je interesantna i ostatku svijeta, pa je srpska zvijezda postala svjetska atrakcija u rekordnom roku, što potvrđuje i to da je za dva dana zapratilo više od 40.000 ljudi na društvenoj mreži Instagram.

Kim se do sada nije oglašavala povodom ove priče, ali njen potez dovoljno govori.

Lajkovala je fotografiju koju je JK objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj upoređuje njihov stajling.

10949758101532940509112821072326130211802151n

Da li je ovo priznanje ne znamo ali Karleuša je ovaj potez starlete ocijenila kao šmekerski i pametan!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.